Το νέο ΕΠ για τη σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα: Περιεχομενικές συνιστώσες, διδακτική μεθοδολογία, τεχν. προδιαγραφές


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εκδηλώσεις

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

2175 προβολές

Διάρκεια: 00:12:54

Αναρτήθηκε από: pr_uoc στις 08-07-2021

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία27 May 2021
ΠεριγραφήΟμιλητής: Νίκος Παπαδάκης, Καθηγητής και Διευθυντής ΚΕΠΕΤ Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Π. Κ., Αν. Διευθυντής ΚΕΜΕ-Π. Κ., Δημήτρης Σακελλαρίδης, ΕΤΕΠ Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Π. Κ.

Πλήρης τίτλος ομιλίας: “Το νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τη Σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα: Περιεχομενικές συνιστώσες, διδακτική μεθοδολογία και τεχνικές προδιαγραφές.”

Ομιλία στα πλαίσια ενημερωτικής εκδήλωσης του Τμήματος Τεχνολογιών Εκπαίδευσης του Κέντρου Υποδομών και Υπηρεσιών ΤΠΕ με βασικά θέματα την παρουσίαση των προσφερόμενων από το Κέντρο υπηρεσιών σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης και παράλληλα, την ανάδειξη καλών πρακτικών από την πλευρά των διδασκόντων αναφορικά με την αξιοποίηση τεχνολογιών για την υποστήριξη της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης. Η εκδήλωση απευθυνόταν κυρίως στο διδακτικό προσωπικό του Ιδρύματος.
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΤο νέο ΕΠ για τη σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα: Περιεχομενικές συνιστώσες, διδακτική μεθοδολογία, τεχν. προδιαγραφές
Τύπος