Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΗΧΩΡΙΔΗ», για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

Mediafile not found

Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εκδηλώσεις
  • Επιστήμες
  • Τεχνολογία

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

2264 προβολές

Διάρκεια: 01:45:57

Αναρτήθηκε από: site_admin στις 12-07-2022

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα22 December
ΔημιουργόςΤμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ηράκλειο)
Ημερομηνία
ΠεριγραφήΤο Πανεπιστήμιο Κρήτης απένειμε το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΗΧΩΡΙΔΗ», για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στον Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κο Μανόλη Κατεβαίνη και στον Καθηγητή του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κο Χαράλαμπο Κατερινόπουλο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν: ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μιχαήλ Ταρουδάκης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αναστάσιος Φιλαλήθης, ο νυν Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέας Ζώρας, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ευριπίδης Στεφάνου, η πρώην Αναπληρώτρια Πρύτανη κα Ελένη Παπαδάκη, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών κ. Πάνος Τσακαλίδης, η Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας κα Μαρία Κανακίδου, η Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών κ. Σουζάνα Παπαδοπούλου, εκ μέρους του Συμβουλίου του ΑΤΕΙ Κρήτης ο κ. Εμμανουήλ Κουδουμάς, Καθηγητές και Υπάλληλοι του Ιδρύματος, φοιτητές και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Μιχαήλ Ταρουδάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίος.
Ακολούθησε ομιλία από την Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Σουζάνα Παπαδοπούλου, με θέμα : «Ο Στέλιος Πηχωρίδης και το Βραβείο Πηχωρίδη». Το βραβείο θεσπίστηκε προς τιμήν του καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Στέλιου Πηχωρίδη που χάθηκε πρόωρα και ο οποίος εκπροσώπησε, με υποδειγματικό τρόπο, την έννοια του πανεπιστημιακού δασκάλου.
Το έργο και την προσφορά του Καθηγητή Μανόλη Κατεβαίνη, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Πάνος Τσακαλίδης και το έργο και την προσφορά του Καθηγητή Χαράλαμπου Κατερινόπουλου, παρουσίασε η Πρόεδρο του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγήτρια Μαρία Κανακίδου.
Στο πλαίσιο της τελετής, ο Καθηγητής Μανόλης Κατεβαίνης έδωσε διάλεξη με τίτλο : «Τι με Δίδαξαν 30 χρόνια Διδασκαλίας» και ο Καθηγητής Χαράλαμπος Κατερινόπουλος έδωσε διάλεξη με τίτλο: «Αναδεικνύοντας την Αξία των «Άχρηστων» Φυτών της Κρήτης».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από το φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κο Κωνσταντίνο Ψαρουλάκη.

Η οργάνωση της τελετής πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ηράκλειο). Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ευχαριστεί θερμά τον κο Κωνσταντίνο Ψαρουλάκη
Γλώσσαel
ΕκδότηςΤμήμα Τεχχνολογιών Εκπαίδευσης, ΚΥΥΤΠΕ
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΒραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΗΧΩΡΙΔΗ», για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015
ΤύποςΕκδήλωση